U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Het vakantiehuis ligt

  • midden in het culturele hart van Italië: een regio boordevol historie, kunst, cultuur en lokale tradities. Binnen een straal van twee uur rijden vindt u een groot deel van het Italiaanse erfgoed uit de antieke en middeleeuwse geschiedenis, uit de Renaissance en de Barok.

  • in de streek genaamd Etruria, het oude Etruskische land tussen Zuid Toscane en Rome. waar de grenzen van de regio's Lazio, Toscane en Umbrie elkaar treffen. Deze onontdekte en ongerepte streek heeft veel te bieden aan cultuur en natuur ,waarbij de temperatuur er zeer aangenaam is. U kunt hier dan ook ongestoord op zoek gaan naar de rust en charme van de middeleeuwse, schilderachtige dorpjes en steden die behalve met bijzondere cultuurschatten ook nog eens zijn gezegend met de meest uiteenlopende landschappen.

  • aan de rand van het grootste vulkanische meer van Europa: Lago di Bolsena met een oppervlakte van 114 vierkante kilometer en een omtrek van 43 km. Het Lago di Bolsena is kort geleden uitgeroepen tot het schoonste meer van Italië; het levert zelfs drinkwater. Op het meer van Bolsena zijn beperkte mogelijkheden voor beoefening van watersport.